ZABIJACZKA U KLIMOSZA CZYLI SWOJSKIE SMAKI PROSTO Z PIECA to dwu tygodniowa propozycja dla miłośników dań mięsnych przygotowanych zgodnie ze śląską tradycją. To najwspanialsze produkty ze świniobicia. Wśród nich między innymi przygotowana wyłącznie dla restauracji u Klimosza kiełbasa “pogwizdowska” pachnąca czosnkiem i paletą Polskich przypraw.
Nasze specjały:
- kiełbasa “pogwizdowska” z musztardą firmową z konfiturą cebulową z domowym chrzanem
- golonko gotowane podawane z sosem bawarskim
- golono gotowane podawane z sosem cebulowo-kminkowym
- krupniok w papilocie z kapustą kiszoną i brunatną pieczarką
- biała kiełbasa na maśle
- żur śląski z kiełbasą i jajkiem
Serdecznie zapraszamy, codziennie od 6 do 20 marca, w godzinach od 12.00 do 19.00! 😉
Więcej szczegółów na naszym fanpage na FB: LINK
Zagłosuj!
Ten wpis został dodany przez jednego z czytelników lub redakcję. U nas każdy może dodać coś od siebie:) Dodaj swój własny wpis!